G?till startsidan. Beskrivning av företaget. Fördelar med designade gränssnitt. Behov och lösning. Exempel p?desingade gränssnitt. Beskrivning av tekniken bakom. Våra tjänster samt beskrivning hur vi arbetar. Kontakta Wimark Consulting.  
 
 
Vi har utvecklat en teknisk lösning för att skapa specialdesignade användargränssnitt. Den innehåller alla fönster och kontroller man kan förvänta sig av ett modernt windowsbaserat gränssnitt. Kontrollerna är utvecklade från grunden och kan formges med hjälp av grafikmoduler som beskriver form, utseende och visuella effekter.

Layout, ledtexter och grafik styrs med html och stylesheets. Filerna kan laddas ner från en server eller genereras i applikationen med asp.net. Layoutmotorn som vi själva utvecklat stödjer HTML 4 och CSS 2.1.

Med vår tekniska lösning kan vi skapa riktigt avancerade applikationer som samtidigt är snygga och lättanvända.

 
 
Utvecklare som har arbetat med .NET kommer att känna igen sig i våra klassbibliotek. Våra fönster och kontroller motsvarar de klasser som finns i System.Windows.Forms. Faktum är att de är näst intill identiska.

Våra kontroller är integrerade i designmiljön i Visual Studio. Det gör det möjligt att skapa gränssnitt visuellt genom att dra ut kontroller med musen. Det förenklar vardagen för utvecklarna och ökar produktiviteten.

 
  Arkitektur Prestanda Våra kontroller Nästa